Румъния разби с 3:0 считания за фаворит в мача Украйна в първи

...
Румъния разби с 3:0 считания за фаворит в мача Украйна в първи
Коментари Харесай

Потрес: Футболистите на Украйна изхвърлили селекционера от съблекалнята

Румъния разруши с 3:0 считания за любимец в мача Украйна в първи мач от UEFA EURO 2024. Селекционерът Серхий Ребров и футболистите му бяха обезверени след мача, а всичко това докара до сборичкване в съблекалнята.

Репортерите на " Билд " разкриват, че е имало разгорещена среща, на която селекционерът Серхий Ребров не е участвал, защото вратарят Андрий Лунин и Олександър Зинченко от Арсенал го изгонили от съблекалнята. Информацията е, че се е стигнало до сборичкване сред украинските играчи.

Ребров беше пряк на конференцията и хвърли винага върху футболистите са отговорни за провалянето. Треньорът даде да се разбере, че неговите звезди не са дали всичко, с цел да победят Румъния.

" Ние представляваме Украйна на този шампионат, това е значим миг за цялата нация. Играчите получаваха известия в това число и от военни. Всеки състезател би трябвало да даде най-хубавото от себе си. Ако не го създадат, ще бъде мъчно.

Няма значение кой е любимец. Това, което представлявате, е вашето лице. Няма значение дали е било през вчерашния ден или предходната година. Не достигнахме равнището си, би трябвало съществено да се подготвим за идващия мач.

Сигурен съм, че играчите се извиняват, че съжаляват. Казах им, че съставляват една велика и мощна страна, която повече от две години се бори за нашата независимост, за всички нас. Те не дадоха всичко от себе си, загубихме. Така, че се оправдавам ", каза Ребров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР